In februari 2013 plukten de leden van de Roundtable Paarl (Zuid-Afrika) mooie druiven. Zij maakten hiervan een nog mooiere wijn, voor een heel bijzonder doel. Deze wijn arriveert binnenkort in Nederland, bij de Rondetafel Delft. En wij gaan deze verkopen!

Op zaterdag 14 december proeven en verkopen wij deze wijn tijdens ons Wine-Charity. Geniet met ons mee van een Zuid-Afrikaans buffet, een wijnproeverij, veiling, muziek en nog veel meer. Een goed doel steunen was nog nooit zo leuk!

Eerlijke wijn, voor een bijzonder doel!
Alle opbrengsten gaan rechtstreeks terug naar waar de druiven geplukt zijn en worden geïnvesteerd in de uitbreiding van het “Butterfly House”. Als onderdeel van het Drakenstein Palliative Hospice biedt het Butterfly House zorg en ondersteuning aan gezinnen die geraakt zijn door levensbedreigende en levensbeperkende ziekten, in één van de sloppenwijken van Paarl. Afgezien van belastingen en accijnzen gaat de volledige opbrengst van de verkoop
van deze wijn naar het ‘Butterfly House’.
Rondetafel Delft steunt dit project al vijf jaar. Zo bekostigden we reeds een computerkamer [foto] en een dak boven de binnenplaats [foto]. Ons volgende doel is het aankopen van de naburige grond, zodat het Butterfly House kan uitbreiden. Wij doen dit samen met onze zusterorganisatie Roundtable Paarl, zodat we er zeker van zijn dat al het geld goed wordt besteed.
Van elke fles verkochte wijn gaat € 6,- naar het goede doel.

Veiling
Tijdens het wijnevent zullen we een uitgebreide veiling aanbieden. Het spreekt voor zich dat alle opbrengst naar het butterfly house project zal gaan. Alle kavels worden aangeboden door de ronde tafel zelf of door mensen die dit evenement een warm hart toedragen.

Voor de kavels die op de veiling te koop aangeboden worden kun je hier kijken.

Programma:

  • Inloop en ontvangst 16:30 – 17:00
  • Welkomst woord 17:15 – 17:30
  • Borrel 17:30 – 18:00
  • wijnpresentatie 18:00 – 19:00
  • buffet 19:00 – 20:30
  • Veiling 20:30 – 21:00
  • Afsluiting 21:00 – 21:15
  • Naborrel 21:15 – ??