aankondiging RT43 fundraising 2014

In februari 2014 plukten de leden van de Roundtable Paarl (Zuid-Afrika) mooie druiven. Zij maakten hiervan een nog mooiere wijn, voor een heel bijzonder doel. Deze wijn arriveert binnenkort in Nederland, bij de Rondetafel Delft. En wij gaan deze verkopen!

Kaarten bestellen kan via deze website. Klik hier om kaarten te bestellen.

Reenboog2010 (14)Op zaterdag 13 december proeven en verkopen wij deze wijn tijdens onze fundraising. Geniet met ons mee van een Zuid-Afrikaans buffet, de wijnpresentatie, veiling, muziek en nog veel meer. Een goed doel steunen was nog nooit zo leuk!

Eerlijke wijn, voor een bijzonder doel!

Alle opbrengsten gaan rechtstreeks terug naar waar de druiven geplukt zijn en worden geïnvesteerd in het Boland School for Autism.
Rondetafel Delft steunt al zes jaar projecten van onze zusterorganisatie Roundtable Paarl. Zo bekostigden we reeds een computerkamer en een dak boven de binnenplaats. Vorig jaar is de opbrengst van de fundraising ten goede gekomen aan het aankopen van de naburige grond, zodat het Butterfly House kan uitbreiden.

Van elke fles verkochte wijn gaat € 6,- naar het goede doel.

Wijn bestellen kan via deze website of tijdens het wijn event. Klik hier om wijn via de website te bestellen.

Veiling
IMG_0100Tijdens het wijnevent zullen we een uitgebreide veiling aanbieden. Het spreekt voor zich dat alle opbrengst naar het Boland School for Autism project zal gaan. Alle kavels worden aangeboden door de ronde tafel zelf of door mensen die dit evenement een warm hart toedragen.

Bekijk de kavels door op deze link te klikken!

Programma:

  • Inloop en ontvangst 18.00
  • Welkomst woord 19.00
  • wijnpresentatie 19.30
  • buffet 20.00
  • Veiling 21.00
  • Diverse optredens 22.00
  • Naborrel 23.00

IMG_0199