Lidmaatschap bij de Ronde Tafel duurt tot je 40e levensjaar. Je bent dus niet voor het leven lid. In eerste instantie lijkt dit erg spijtig, maar juist door deze afspraak wordt je actieve tafelperiode bijzonder en speciaal. Je weet precies hoe lang je nog lid kan en mag zijn en juist in deze periode probeer je zoveel mogelijk ervaring uit je tafel loopbaan te halen. Of je probeert er gewoon zoveel mogelijk van te genieten.

RT 43 is opgericht in 1953 en kent dus een groot aantal oudleden. Met name omdat de tafel zo snel vernieuwd, zijn er veel mooie verhalen en ervaringen te vertellen. Soms zelfs zijn gewoontes en gebruiken veranderd. De tradities echter blijven zoveel mogelijk in stand zodat de rode lijn van de tafel altijd zal blijven bestaan.

We vinden het belangrijk om het contact met de oudleden te bewaren. Oudleden zijn soms welkom bij activiteiten en bijna altijd welkom bij events. De waarde van de oudleden is bijvoorbeeld zichtbaar geworden tijdens ons afgelopen wijn event. Hier hebben ze de veiling een enorme impuls gegeven en hebben ze grote hoeveelheden wijn ingekocht wat tot een monsteromzet heeft geleid.

Met die reden organiseren we ieder jaar een diner voor de oudleden.
Dit keer zal het diner plaats vinden op 22 maart 2014.

Locatie: De Prinsenkelder in Delft.

Programma:
18:00 Ontvangst
19:00 Buffet
21:00 Borrel
23:00 afsluiting

Kosten: 55 euro per persoon.
Dit is inclusief locatie, eten en drinken.

NB: In het verleden hebben veel oudleden aangegeven dat ze graag hun partner willen meenemen. Met die reden hebben we besloten dat dit keer ook de Partners welkom zijn om deel te nemen.

We zullen proberen zoveel mogelijk oudleden persoonlijk te benaderen voor dit evenement. Maar het is ook mogelijk om contact te zoeken met ons via de email. Ons emailadres is: oudleden@rt43.nl,

We hopen zoveel mogelijk leden als oudleden met hun partners te mogen verwelkomen op 22 maart.