RT43 Delft & LC 41 de Leijgraaf presenteren met trots de AGM 2018

Je bent meer dan welkom in Delft, bij de AGM 2018

De prinsenstad Delft was tijdens de Gouden eeuw één van de meest welvarende steden van de republiek en thuishaven van de grootste onderneming die de wereld ooit gekend heeft, namelijk de VOC. Het historische karakter en de rijkdom van de stad zijn nog steeds goed zichtbaar in de vele monumentale panden die aan de grachten grenzen.

Tegenwoordig is Delft vooral bekend als kennisstad door de Technische Universiteit en diverse grote onderzoeksinstituten zoals TNO en Deltares. Het is bijzonder dat de grote groep studenten en onderzoekers in goede harmonie samenleven met de burgers van Delft. Je merkt dit vooral tijdens een bezoek aan de vele terrasjes, kroegen of restaurants die de stad rijk is.

Dit jaar zal je tijdens de AGM kennis maken met de rijkdom van Delft. De bijeenkomst zal plaats vinden in de prinsenhof, de plek waar Willem van Oranje gewoond heeft. Je zult je verbazen over de schoonheid van de Mandelezaal naast de Waalse kerk. Op zaterdag zal het gala plaatsvinden in de oude kerk, waar je een geweldig diner zult ontvangen in het eerzame gezelschap van Johannes Vermeer, Piet Hein en Maarten Tromp.

De afterparty zal plaatsvinden in het hotel dat in zijn geheel voor de Tafel en de Ladies circle beschikbaar is. Een knalfeest zonder zorgen dus!

Ook dit jaar zal de AGM weer een geweldig feest worden voor zowel de tafelaars als de Ladies en hun partners. We verwachten je en hebben er mega veel zin in.

Geweldige locaties

Openingsfeest in Grand Café Verderop

Op vrijdagmiddag 16:00 zal het grote feest losbarsten.

Jun 1, 2018, 16:00
Lunch in de Waalse Kerk

De in de ticketprijs inbegrepen lunch wordt voorafgaand aan de AGM geserveerd in de Waalse Kerk, naast de locatie waar uiteindelijk de AGM zal plaatsvinden.

Jun 2, 2018, 12:00
AGM in de Prinsehof

Dit jaar zal de AGM plaatsvinden in de van der Mandelezaal.

Jun 2, 2018, 13:00
Galadiner in de Oude Kerk

Dit jaar wordt het galadiner georganiseerd in één van de oudste en mooiste kerken van Nederland, de oude kerk in Delft!

Jun 2, 2018, 19:00
Afterparty in het Hampshire hotel

Het Hampshire hotel in het centrum van delft, op slechts 10 minuten lopen van de oude kerk, wordt op zaterdag 2  juni 2018 overgenomen door de Ronde Tafel.

Jun 2, 2018, 23:00
Delegates program

For all partners and international Tablers that are interested to experience Delft in the most relaxing and beautiful way, we offer the Delft Experience Canal Cruise. A cruise through the beautiful canals of Delft combined with a guided tour to the pottery factory the Royal Delft 14:00 Start of Canal Cruise from Koornmarkt 113. (This

Jun 2, 2018, 14:00

Programma

SIDE BY SIDE - 2018

“Never change a winning concept”

Vorig jaar hebben we voor het eerst mogen ervaren, wat andere landen al jaren doen! Samen met de Ladies’ Circle een groot feest organiseren. Vorig jaar in Sneek was dat een groot succes en daarom gaan we dit jaar weer samen, side by side, een geweldig weekend neerzetten!

Copyright 2018 RT43. All rights reserved